ahlborn_logo_head02

Ahlborn Almemo Innovatieve meettechniek

AHLBORN staat voor innovatieve ontwikkeling, kwaliteit en nauwkeurigheid. Reeds meer dan 35 jaar fabriceert en levert AHLBORN hoogwaardige meettechniek voor onderzoek, industrie, en allerlei andere toepassingen.

Een van de belangrijkste producten is het door Ahlborn gepatenteerde ALMEMO intelligente meetsysteem en datalogger. Het principe is een meetinstrument voor alle sensoren.

ALMEMO is een meetsysteem en datalogger in een en kan aan ieder zijn wensen worden aangepast.

Het ALMEMO meetsysteem is een instrument waarmee nagenoeg iedere grootheid kan worden gemeten. Het systeem bestaat uit een basis eenheid waarop de verschillende componenten zoals bijvoorbeeld temperatuurvoelers, drukopnemers enz. d.m.v.  voorgeprogrammeerde stekkers kunnen worden aangesloten.Via deze stekkers herkent de basisunit de aangesloten sensor en selecteert hiervoor de juiste instelling. Het Almemo meetsysteem beschikt standaard over 512 kb intern geheugen voor het opslaan van ongeveer 100000 meetpunten en kan worden uitgebreid met een geheugenstekker of een micro SD geheugenkaart zodat de opslagmogelijkheid nagenoeg onbegrensd is.

Het Almemo meetsysteem is leverbaar in verschillende uitvoeringen voor draagbaar gebruik of vaste opstelling en kan afhankelijk van de configuratie meerdere kanalen gelijktijdig meten.

Het Almemo meetsysteem wordt geleverd met het AMR-Control terminal programma waarmee de stekkers kunnen worden geprogrammeerd en data kan worden uitgelezen. Daarnaast is er diverse software leverbaar voor het verwerken, opslaan en verzenden van de data.

Almemo 710
Ahlborn Almemo MA5690 Datalogger meetsysteem
Ahlborn Almemo KA7531

Ahlborn Almemo MA5690 Datalogger meetsysteem

wincontrol

Ahlborn Almemo MA2890 datalogger

Voor meer informatie IPPN Measurements & ControlsVOF Tel.: 0314-667748 of Email info@ippn.nl

[Home] [Dutch] [English] [Deutsch]
Almemo meetinstrumenten
Ahlborn Almemo MA2590

Ahlborn Almemo MA2590 meetinstrument en datalogger

Ahlborn Almemo MA2690

Ahlborn Almemo MA2690A Datalogger

ma2470

Ahlborn Almemo MA2470 Datalogger