Introductie
[Dutch] [English] [Deutsch]

Welkom op de website van

Lid van

fhismall04
Ippn-LOGO03

Deelnemer

rtalogo04

 IPPN M&C is door ondergetekende opgericht in 1997, ondergetekende heeft een ruime ervaring op het gebied van onderhoud en kalibratie in de industrie waaronder de chemie, petrochemie, pharma  en energiecentrales zowel conventioneel als nucleair. Door deze achtergrond kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn. Wij weten wat onze klanten nodig hebben, spreken dezelfde taal en leveren alleen apparatuur welke voldoet aan de wens van ons en onze klanten. Waarmee wij zelf niet zouden willen werken verkopen wij gewoon niet. Wij trachten onze klanten altijd zo goed mogelijk te adviseren zodat zij de juiste instrumenten aanschaffen, en dat hoeft niet altijd de duurste oplossing te zijn.

 Wij leveren test- en kalibratieapparatuur voor druk, temperatuur en proces signalen van gerenommeerde merken waarvan wij grotendeels de exclusieve vertegenwoordiging zijn zoals:

  Ahlborn Almemo, FSM AG, Heise, Ashcroft, Techne Bibby Scientific,  Time Electronics, Ametek Crystal Engineering, Revue Thommen, Huber Instruments, Practical Instruments, Meriam Process Technologies, AOIP , Eurotron, Leyro Instruments, Mecotec en Presys Instruments. Daarnaast hebben wij goede contacten met diverse andere fabrikanten zodat wij een compleet pakket kunnen leveren.

Naast ons  test- en kalibratieprogramma leveren wij een speciaal programma dat bestaat uit o.a produktielijn lek- en doorstromings testers, lage- en ultralagedrukverschilzenders voor bijvoorbeeld cleanroom toepassing of luchtbehandeling , druksensoren  tot 10000 bar, analoge of digitale manometers en micromanometers..

U kunt bij ons ook terecht voor het huren van test- en kalibratieapparatuur of het kalibreren van diverse meetinstrumenten en instrumentatie. Daarnaast leveren wij meetinstrumenten op klanten specificaties en passen bestaande meettafels aan.

Op onze website kunt U navigeren door gebruik te maken van de menu’s aan de linkerkant of aan de bovenkant, daarnaast zijn op de produktpagina’s de meeste plaatjes voorzien van een link die direct doorverwijzen naar het gewenste product. Indien niets meer werkt kan men de buttons aan de onderkant van de pagina’s gebruiken. Wij hebben getracht om de navigatie zo eenvoudig mogelijk te houden echter voor eventuele fouten of opmerkingen houden wij ons aanbevolen.

C. van der Stad

Op al onze leveringen zijn de algemene leveringsvoorwaarden van de stichting Het Instrument van toepassing.

Aan de juistheid van de informatie verstrekt op deze website kunnen geen rechten worden ontleend, voor de meest actuele specificaties kan U de onderstaande contactgegevens gebruiken.

Voor meer informatie IPPN Measurements & ControlsVOF Tel.: 0314-667748 of Email info@ippn.nl

[Home] [Dutch] [English] [Deutsch]